Maska za elektrostimulaciju lica koristi se prilikom fizikalne terapije te kod kozmetičkih tretmana kako bi se postigao mladolik oblik lica (teenlifting). Jačanjem mišića pomoću elektrostimulacije koža postaje napetija, a bore nestaju ili su manje vidljive.

Struja koju stvara TENS uređaj šalje elektrostimulaciju te uz pomoć maske pokreće mišiće lica koji se stežu i opuštaju kao kod vježbanja. Ova maska idealno je rješenje za prevenciju starenja ili prilikom rehabilitacije.

Maska na sebi ima dva druker gumba na koji se spaja TENS uređaj, a na lice se postavlja uz pomoću dvije trake na čičak. Također ima otvore za oči, nos i usta radi veće udobnosti.

Prije upotrebe masku je potrebno umočiti u vodu te ju iscijediti! Nakon upotrebe masku je potrebno osušiti na zraku (ne stavljati na direktan izvor topline) i najbolje je očistiti s 70% etilnim alkoholom te dobro isprati tekućom hladnom vodom.

Idealno rješenje za tretman kod kuće jer se maska može koristiti više puta ako se koristi u skladu s uputama.

Maska za mišićnu elektrostimulaciju izrađena je od vodljive tkanine i hidratantnog materijala s dvostrukom čičak trakom i kopčom, a njezin dizajn pruža joj odlične rezultate u elektrostimulaciji.

Maska je kompatibilna za većinu TENS uređaja.

NE stavljati suhu masku na lice!

MASKA ZA MIŠIĆNU ELEKTROSTIMULACIJU, TENS, F

Šifra: MASKA0041

Cijena

56,43  425,17 HRK
s PDV-om

Količina

A, ako je trebate – podrška je nadohvat ruke!

Od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati

Chat na stranici (vidi desno dolje)
Telefon: +385 (0)40 314 407
E-mail: info@medicpro.hr

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 65,00 € / 489,74 kuna

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana