newsletter

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU – MEDICINSKI FAKULTET

Medicinski fakultet u Zagrebu, kao naš dugogodišnji kupac i poslovni partner, još jednom nam je ukazao svoje povjerenje te svojim studentima pribavio 2 vrijedna modela za lumbalnu punkciju proizvođača Erler Zimmer. Ne sumnjamo da će budući liječnici uz pomoć ovih modela postati vrsni stručnjaci.

SENZOGYM

Kako bi mogli što stručnije i kvalitetnije obavljati svoj posao te pomagati najmlađima i njihovim mamama, djelatnici SenzoGYM-a dobili su novo pojačanje. 2 Sensamove Sensbalance ploče, te 2 modela renomiranog proizvođača Erler Zimmer – model kičmenog stuba za demonstriranje poremećaja u stavu i kostur u prirodnoj veličini “Oscar”. Od srca im želimo da im budu od maksimalne koristi u hvalevrijednom i nadasve bitnom poslu koji obavljaju.

PROFESSIONAL DEVELOPMENT GROUP d.o.o.

Tvrtka Professional Development Group odlučila se za kompletan set antropometrijskih instrumenata proizvođača Trystom. Želimo im puno uspjeha u radu.

LJEKARNE ANDRIĆ

Polikliniku u sklopu Ljekarna Andrić opremili smo kompletnom opremom potrebnom za otvaranje i rad. Dijagnostički aparati i oprema (EKG uređaj, defibrilator, negatoskop,…), sterilizator, internistički i radni stolovi, paravani, stolci za čekaonicu, kartotečni ormari, komplet za terapiju kisikom,…

SPECIJALNA BOLNICA ZA ZAŠTITU DJECE S NEURORAZVOJNIM I MOTORIČKIM SMETNJAMA GOLJAK, ZAGREB

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama  odlučila se za čak 2 Galileo uređaja – Galileo Delta A te Galileo Basic. Odlični rezultati terapije Galileo uređajima dodatno su podigli uslugu Bolnice, a zadovoljstvo i pozitivne reakcije pacijenata govore tome u prilog. Sretno s daljnjim korištenjem! 

VISPORT d.o.o. 

Tvrtka Visport d.o.o. za vježbanje i terapiju u svom Terapeutskom centru Ankaran odabrala je uređaj Galileo Fit. Između ostalih brojnih korisnika, tu su i reprezentativci Slovenske jedriličarske reprezentacije.

LJEČILIŠTE BIZOVAČKE TOPLICE

Lječilište smo opremili EKG uređajem s pripadajućom opremom, defibrilatorom, aspiratorom, tlakomjerima, stalcima za infuziju, ostalom medicinskom opremom te medicinskim potrošnim materijalom.

Zahvaljujemo osoblju Lječilišta na ukazanom povjerenju.

POLIKLINIKA MEDIKOL

U ovoj renomiranoj poliklinici, korisnicima je za terapiju, rehabilitaciju i vježbanje na usluzi uređaj Galileo Fitness. Reportažu možete pogledati ovdje.

DRUŠTVO DISTROFIČARA ZAGREB

Članovima Društva održali smo prezentaciju kupljenog Galileo Delta A uređaja na 10. skupu osoba oboljelih od neuromuskularnih bolesti, 01. rujna 2011. u Zagrebu. Puno uspjeha u korištenju!

POLIKLINIKA TERME SELCE

Za rehabilitaciju i terapiju, korisnicima ove poliklinike, u koje spadaju i vrhunski sportaši, na raspolaganju je uređaj Galileo Delta A, sustav nagibnog stola. Pogledajte reportažu o Galileu i Poliklinici Terme Selce.

Niske cijene

Niže cijene nego u ljekarnama, moguća kupovina po komadu

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 65,00 €

Garancija kvalitete usluge

Maksimalnu pozornost posvećujemo vašim željama

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana

Ostanimo povezani!
Budite informirani o najnovijim ponudama i pogodnostima.

Prijavom ostvarite jednokratan kupon kod za popust od 5% na cjelokupnu narudžbu.

Dogodila se greška – pokušajte opet.
Vaši podaci su uspješno poslani – provjerite Vaš e-mail pretinac.