SVEUČILIŠTE U ZAGREBU – MEDICINSKI FAKULTET

Medicinski fakultet u Zagrebu, kao naš dugogodišnji kupac i poslovni partner, još jednom nam je ukazao svoje povjerenje te svojim studentima pribavio 2 vrijedna modela za lumbalnu punkciju proizvođača Erler Zimmer. Ne sumnjamo da će budući liječnici uz pomoć ovih modela postati vrsni stručnjaci.

SENZOGYM

Kako bi mogli što stručnije i kvalitetnije obavljati svoj posao te pomagati najmlađima i njihovim mamama, djelatnici SenzoGYM-a dobili su novo pojačanje. 2 Sensamove Sensbalance ploče, te 2 modela renomiranog proizvođača Erler Zimmer – model kičmenog stuba za demonstriranje poremećaja u stavu i kostur u prirodnoj veličini “Oscar”. Od srca im želimo da im budu od maksimalne koristi u hvalevrijednom i nadasve bitnom poslu koji obavljaju.

PROFESSIONAL DEVELOPMENT GROUP d.o.o.

Tvrtka Professional Development Group odlučila se za kompletan set antropometrijskih instrumenata proizvođača Trystom. Želimo im puno uspjeha u radu.

LJEKARNE ANDRIĆ

Polikliniku u sklopu Ljekarna Andrić opremili smo kompletnom opremom potrebnom za otvaranje i rad. Dijagnostički aparati i oprema (EKG uređaj, defibrilator, negatoskop,…), sterilizator, internistički i radni stolovi, paravani, stolci za čekaonicu, kartotečni ormari, komplet za terapiju kisikom,…

SPECIJALNA BOLNICA ZA ZAŠTITU DJECE S NEURORAZVOJNIM I MOTORIČKIM SMETNJAMA GOLJAK, ZAGREB

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama  odlučila se za čak 2 Galileo uređaja – Galileo Delta A te Galileo Basic. Odlični rezultati terapije Galileo uređajima dodatno su podigli uslugu Bolnice, a zadovoljstvo i pozitivne reakcije pacijenata govore tome u prilog. Sretno s daljnjim korištenjem! 

VISPORT d.o.o. 

Tvrtka Visport d.o.o. za vježbanje i terapiju u svom Terapeutskom centru Ankaran odabrala je uređaj Galileo Fit. Između ostalih brojnih korisnika, tu su i reprezentativci Slovenske jedriličarske reprezentacije.

LJEČILIŠTE BIZOVAČKE TOPLICE

Lječilište smo opremili EKG uređajem s pripadajućom opremom, defibrilatorom, aspiratorom, tlakomjerima, stalcima za infuziju, ostalom medicinskom opremom te medicinskim potrošnim materijalom.

Zahvaljujemo osoblju Lječilišta na ukazanom povjerenju.

POLIKLINIKA MEDIKOL

U ovoj renomiranoj poliklinici, korisnicima je za terapiju, rehabilitaciju i vježbanje na usluzi uređaj Galileo Fitness. Reportažu možete pogledati ovdje.

DRUŠTVO DISTROFIČARA ZAGREB

Članovima Društva održali smo prezentaciju kupljenog Galileo Delta A uređaja na 10. skupu osoba oboljelih od neuromuskularnih bolesti, 01. rujna 2011. u Zagrebu. Puno uspjeha u korištenju!

POLIKLINIKA TERME SELCE

Za rehabilitaciju i terapiju, korisnicima ove poliklinike, u koje spadaju i vrhunski sportaši, na raspolaganju je uređaj Galileo Delta A, sustav nagibnog stola. Pogledajte reportažu o Galileu i Poliklinici Terme Selce.

Niske cijene

Niže cijene nego u ljekarnama, moguća kupovina po komadu

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 500 kuna

Garancija kvalitete usluge

Maksimalnu pozornost posvećujemo vašim željama

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana

Pretplatite se na naš newsletter i
ostvarite popust!

Pretplatite se na naš newsletter i poslat ćemo Vam kupon kod za popust od 10% na sve proizvode iz našeg web shopa!

Dogodila se greška – pokušajte opet.
Vaši podaci su uspješno poslani – provjerite Vaš e-mail pretinac.