newsletter

Najam uređaja – Vaša ključna odluka za napredak

Predstavljamo Vam našu ponudu uređaja za najam koja uključuje dva visokokvalitetna inovativna uređaja: Airofit Pro uređaj za vježbanje disanja i HiToP PNP uređaj za fizioterapiju.

Kako bismo Vam omogućili da istražite vrhunske tehnologije bez obveze kupnje, osmislili smo jednostavan i fleksibilan sustav najma koji će Vam omogućiti da iskusite sve prednosti ovih uređaja na način koji najbolje odgovara Vašim potrebama. U nastavku Vam otkrivamo našu ponudu i kako funkcionira naša usluga najma.

Airofit Pro uređaj dostupan je za najam na maksimalno mjesec dana uz cijenu najma od 70,00 eura (527,42 kn) s PDV-om.
HiToP PNP uređaj dostupan je za najam u trajanju minimalno mjesec dana, a maksimalno tri mjeseca po cijeni od 135,00 eura (1.017,16 kn) s PDV-om mjesečno. Na taj način imate dovoljno vremena da osjetite djelovanje i rezultate visokotonske terapije HiToP uređajem.

Najam je jednostavan. Bez dugoročnih obveza ili financijskog opterećenja.
Isporuka je brza i sigurna. Nakon što primimo Vašu uplatu i potpisan ugovor o najmu, naš tim će organizirati isporuku uređaja na Vašu adresu, a ukoliko želite, uređaj možete preuzeti na našoj adresi u Čakovcu. Sve što trebate učiniti je odabrati uređaj koji odgovara Vašim potrebama, provesti jednostavan postupak najma i uskoro ćete ga imati u svojim rukama. Okvirni primjerak ugovora o najmu možete vidjeti ovdje.

A sad dolazi i najbolji dio – cijena uređaja. Ukoliko se odlučite za kupnju novog uređaja nakon najma, cijena novog uređaja bit će umanjena za iznos plaćenog najma. To znači da svaki korak koji poduzmete u našem sustavu najma predstavlja korak prema potpunom vlasništvu nad novim uređajem koji odaberete.

Trenirajte s povjerenjem i istražite nove mogućnosti terapije bez obveza. Naša usluga najma uređaja otvara vrata prema napretku, vrhunskom treningu te inovativnim oblicima terapije.

Neka Vaš put prema novim postignućima započne danas!

Za sve dodatne informacije i slanje ponude za uplatu iznosa najma te samog ugovora o najmu, kontaktirajte nas putem telefona 040 314 407 ili e-maila info@medicpro.hr i prodaja@medicpro.hr.

Niske cijene

Niže cijene nego u ljekarnama, moguća kupovina po komadu

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 65,00 €

Garancija kvalitete usluge

Maksimalnu pozornost posvećujemo vašim željama

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana

Ostanimo povezani!
Budite informirani o najnovijim ponudama i pogodnostima.

Prijavom ostvarite jednokratan kupon kod za popust od 5% na cjelokupnu narudžbu.

Dogodila se greška – pokušajte opet.
Vaši podaci su uspješno poslani – provjerite Vaš e-mail pretinac.