HiTop® PNP je visokofrekventni uređaj za mišićnu stimulaciju koji je prvenstveno namijenjen liječenju dijabetičke polineuropatije.

Pacijentima s dijabetesom tipa II se često polako razviju bolesti koje su posljedica dijabetesa. Jedna od njih je dijabetička polineuropatija. Mnogi pate od patološke promjene živaca koja se najprije ispolji na stopalima i nogama. U tipične probleme spada gubitak površinskog senzibiliteta, osjećaj tromosti, utrnulosti, gubitak osjećaja za temperaturu i probadajuća bol.

Visokofrekventna terapija temelji se na uvjerenju da izmjenu tvari ne poboljšava samo aktivno kretanje (sport), nego i pasivno (u obliku vanjske elektro mišićne stimulacije).

Visokofrekventna terapija djeluje drugačije nego klasična elektroterapija (TENS) odnosno djeluje u dubinu, direktno na mišić gdje proizvede intenzivnu, a time i učinkovitu te ugodnu kontrakciju. Osim toga, visoke frekvencije između 4000 i 32000 Hz podupiru biokemijske i bioelektrične procese u stanici i time olakšavaju izmjenu tvari.

HiToP PNP uređaj:

  • Učinkovit oblik mišićne stimulacije.
  • Olakšava neuropatske tegobe s učestalim bolovima.
  • Jednostavan za upotrebu kod kuće.
  • Poboljšava osjetljivost na inzulin.
  • Rezultati dokazani s više kliničkih studija.
  • Nuspojava pri dugotrajnoj upotrebi je gubitak težine.

HiToP visokotonska terapija protiv bolova ima direktan utjecaj na stanični metabolizam. Tim oblikom terapije u tijelo se dovodi energija koja aktivira stanice i vitalizira tijelo.

Već nakon prve terapije 60 – 80% pacijenata osjeti znatno smanjenje bolova.

Dok konvencionalna elektroterapija stimulira živce i mišiće, primarni cilj HighTone Power terapije je neposredan učinak na metabolizam stanica. HighTone Power predstavlja novi kvantni skok na području elektroterapije.

Dva glavna učinka HighTone Power terapije:

  • Unos energije u tijelo u svrhu aktiviranja stanica i njegove revitalizacije.
  • Stvaranje rezonancije s namjerom da potakne oscilaciju strukture stanica i tkiva što poboljšava metaboličke procese i smanjuje bol.

UREĐAJ ZA FIZIOTERAPIJU HiToP PNP

Šifra: UREDA0006

Cijena

2.030,66 EUR
15.300,00 kn s PDV-om

Količina

A, ako je trebate – podrška je nadohvat ruke!

Od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati

Chat na stranici (vidi desno dolje)
Telefon: +385 (0)40 314 407
E-mail: info@medicpro.hr

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 500 kuna

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana