newsletter

Dostava robe unutar Hrvatske besplatna je za vrijednost narudžbe iznad 65,00 €/ 489,74 kn s PDV-om.

Iznos narudžbe mora biti iznad 65,00 eura (489,74 kn) nakon što se obračunaju svi eventualni popusti. Navedeni iznos narudžbe odnosi se na vrijednost naručene robe.

Za narudžbe manje od 65,00 €/ 489,74 kn s PDV-om naplaćujemo trošak dostave u iznosu od 4,65 €/ 35,04 kn s PDV-om.

Robu šaljemo kurirskom službom do Vaših vrata, a dostava se najčešće vrši u vremenu od 8.00 do 16.00 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme dostave jer će ona biti izvršena ovisno o rasporedu kurirske službe. Ako imate posebne želje u vezi dostave, svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.

Za sve zaprimljene narudžbe i uplate isporuka se u pravilu vrši u roku 1-3 radna dana. Ako iz određenih (nepredviđenih) razloga nismo u mogućnosti isporučiti robu u navedenom roku, tada će Vas kontaktirati naš djelatnik i obavijestiti Vas o mogućem roku isporuke. Roba se šalje nakon što je uplata vidljiva na našem poslovnom računu.

Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja. Potpisom dostavnice kupac se odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem. U slučaju skrivenih oštećenja (unutar proizvoda, vanjska oštećenja ispod ambalaže i sl.) kupac je dužan sačuvati originalnu ambalažu radi provjere iste, na dijelu nastalog fizičkog oštećenja. Ako se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je oštećen proizvod, reklamacija neće biti uvažena jer se oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.

Dostava izvan granica RH

Dostava u zemlje izvan RH naplaćuje se bez obzira na iznos kupnje.

Cijena dostave u zemlje izvan RH ovisi o više faktora, stoga će biti istaknuta na ponudi te je jedina važeća.

U slučaju da je adresa dostave izvan EU, dodatno obračunavamo troškove izvoznog carinjenja koji će biti istaknuti u ponudi.

Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu, porez i ostale dodatne troškove ovisno o vrijednosti robe i zakonima države u kojoj primate paket. Navedene troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate kod nadležnih službi kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke.

Niske cijene

Niže cijene nego u ljekarnama, moguća kupovina po komadu

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 65,00 €

Garancija kvalitete usluge

Maksimalnu pozornost posvećujemo vašim željama

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana

Ostanimo povezani!
Budite informirani o najnovijim ponudama i pogodnostima.

Prijavom ostvarite jednokratan kupon kod za popust od 5% na cjelokupnu narudžbu.

Dogodila se greška – pokušajte opet.
Vaši podaci su uspješno poslani – provjerite Vaš e-mail pretinac.