Maska za iontoforezu lica koristi se kako bi se smanjilo znojenje na području lica, poboljšala čvrstoća i elastičnost kože te se također primjenjuje kod liječenja akni.

Iontoforeza je proces u kojem se ljekovite tvari pomoću galvanske (elektroterapijske) struje unose direktno u kožu uz pomoć iona.

Neke od najčešće korištenih tvari u ovom procesu su: kalcijev klorid, askorbinska kiselina (vitamin C), soda bikarbona, AHA i BHA kiseline i mnoge druge. Uz to iontoforeza zagrijava kožu lica te se tako postiže i bolja cirkulacija.

Ljekovite tvari pod utjecajem elektromagnetskog polja putuju od jedne elektrode prema suprotnoj i djeluje u koži, a nakon apsorpcije i na ostala tkiva. Taj način dozvoljava da se kod iontoforeze koriste ljekovite masti ili vodene otopine.

Maska za iontoforezu na sebi ima dva mala džepića u koje se postavljaju TENS elektrode dimenzija 50 x 50 mm, a na lice se postavlja uz pomoću dvije trake na čičak. Nakon toga TENS uređaj šalje elektrostimulans koji pokreće ione te tako započinje proces iontoforeze.

Prije upotrebe masku je potrebno umočiti u vodu te ju iscijediti! Nakon upotrebe masku je potrebno osušiti na zraku (ne stavljati na direktan izvor topline) i najbolje je očistiti s 70% etilnim alkoholom te dobro isprati tekućom hladnom vodom.

Idealno rješenje za tretman kod kuće jer se maska može koristiti više puta ako se koristi u skladu s uputama.

Maska za iontoforezu izrađena je od vodljive tkanine i hidratantnog materijala s dvostrukom čičak trakom i kopčom, a također ima otvore za oči, nos i usta radi veće udobnosti.

Maska je kompatibilna za većinu TENS uređaja koji podržavaju elektrode propisanih dimenzija (50 x 50 mm).

NE stavljati suhu masku na lice!

MASKA ZA IONTOFOREZU, F

Šifra: MASKA0042

Cijena

56,43  s PDV-om

1 na zalihi

Količina

A, ako je trebate – podrška je nadohvat ruke!

Od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati

Chat na stranici (vidi desno dolje)
Telefon: +385 (0)40 314 407
E-mail: info@medicpro.hr

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 65,00 €

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MASKA ZA IONTOFOREZU, F”