Tekuće parafinsko ulje mješavina je pročišćenih, suhih, zasićenih ugljikovodika. Ulje ima široku primjenu u medicini, farmaceutskoj industriji pa čak i u kućnoj upotrebi.

Značajno pomaže kod izlječenja mnogih vrsta bolesti, a najčešća upotreba parafinskog ulja u medicini je njegova upotreba kao laksativa.

Parafinsko ulje sastavni je dio raznih krema za ruku kod kojih služi kao zaštitni sloj protiv isušivanja kože. Također se koristi i kod lijekova za oči, kao što su ulja i masti.

Predstavlja savršeno rješenje za ljude koji imaju problema sa suhom kožom jer pruža veliku hidrataciju kože, a može imati i antibakterijsko svojstvo na površini kože.

Upotreba parafinskog ulja izvan medicinskih svrha je također velika pa se tako ulje koristi: kao sredstvo u svjetiljkama da bi osigurali svjetlo i toplina, kao sredstvo za zagrijavanje dijela tijela kod fizioterapeuta, kao sredstvo za podmazivanje kositra ili aluminijskih posuda za pečenje kruha i drugih namirnica i u mnoge druge svrhe.

Zanimljiva je činjenica da se koristi čak i u enologiji kao sredstvo za zaštitu vina, proizvodnji sokova i drugih tekućina u INOX posudama, a služi za zaštitu od oksidacije odnosno pristupa zraka, pa stoga i kvarenja.

  • 1 l ≈ 0,890 kg
  • EINECS: 232-384-2.
  • CAS: 8012-95-1.
  • Cijena se odnosi na pakiranje od 900 g ≈ 900ml.

PARAFINSKO ULJE, 900 g

Šifra: PARAF0001

Cijena

Kako bi vidjeli cijene:
Prijavite se kao veleprodajni kupac

A, ako je trebate – podrška je nadohvat ruke!

Od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati

Chat na stranici (vidi desno dolje)
Telefon: +385 (0)40 314 407
E-mail: info@medicpro.hr

Sigurna kupovina

Plaćanje karticama, sigurna internetska kupovina

Dostava

Besplatna dostava za narudžbe veće od 65,00 € / 489,74 kuna

Povrat robe

Jednostavan povrat robe u roku od 14 dana