Dostava robe je besplatna za vrijednost narudžbe iznad 400,00 kn bez PDV-a.

Robu šaljemo kurirskom službom do Vaših vratiju, a najčešće se dostavlja Overseas-om i to u vremenu od 8 do 16 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, jer ono ovisi o rasporedu kurirske službe, no ukoliko imate posebne želje u vezi dostave, svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.

Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja, te se potpisom dostavnice kupac odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem. U slučaju skrivenih oštećenja (unutar proizvoda, vanjska oštećenja ispod ambalaže...) kupac je dužan sačuvati originalnu ambalažu radi provjere iste, na dijelu nastalog fizičkog oštećenja. Ukoliko se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je oštećen proizvod, reklamacija neće biti uvažena, jer se je oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.

 Dostava van granica Hrvatske

Dostava u zemlje van Hrvatske naplaćuje se bez obzira na iznos kupnje.

Cijena dostave u zemlje van Hrvatske ovisi o više faktora i bit će istaknuta na ponudi te je jedina važeća.

U slučaju da je adresa dostave van EU, dodatno obračunavamo troškove izvoznog carinjenja koji će biti istaknuti u ponudi.

Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu i papirologiju ovisno o vrijednosti i zakonima države u kojoj primate paket. Te troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate u nadležnim službama kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke.