LJEČILIŠTE BIZOVAČKE TOPLICE

Ordinaciju ovog lječilišta opremili smo EKG uređajem s pripadajućom opremom, defibrilatorom, aspiratorom, tlakomjerima, stalcima za infuziju, ostalom medicinskom opremom te medicinskim potrošnim materijalom (zavojni materijal...).

Zahvaljujemo osoblju Lječilišta na ukazanom povjerenju.

DRUŠTVO DISTROFIČARA ZAGREB

Članovima Društva prezentacija kupljenog Galileo Delta A uređaja održana je na 10. skupu osoba oboljelih od neuromuskularnih bolesti, 01. rujna 2011. u Zagrebu. Više...

 

SPECIJALNA BOLNICA ZA ZAŠTITU DJECE S NEURORAZVOJNIM I MOTORIČKIM SMETNJAMA GOLJAK, ZAGREB

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama od početka ove godine u svom vlaništvu ima i Galileo Delta A te Galileo Basic uređaj. Odlični rezultati terapije Galileo uređajem dodatno su podigli uslugu Bolnice, a zadovoljstvo i pozitivne reakcije pacijenata govore tome u prilog. Više...

 

VISPORT d.o.o.

Tvtrka Visport d.o.o. za vježbanje i terapiju u svom Terapeutskom centru Ankaran odabrala je uređaj Galileo Fit. Između ostalih brojnih korisnika, tu su i reprezentativci Slovenske jedriličarske reprezentacije.

 

POLIKLINIKA TERME SELCE

Za rehabilitaciju i terapiju, korisnicima ove poliklinike, u koje spadaju i vrhunski sportaši, na raspolaganju je uređaj Galileo Delta A, sustav nagibnog stola.Slike korištenja uređaja možete vidjeti ovdje.

Pogledajte reportažu o Galileu i Poliklinici Terme Selce.

Prilog HTV-ovog Dnevnika od  05.02.2010. možete pogledati ovdje.

 

POLIKLINIKA MEDIKOL

U ovoj renomiranoj poliklinici, korisnicima je za terapiju, rehbilitaciju i vježbanje na usluzi uređaj Galileo Fitness.Reportažu možete pogledati ovdje.

 

Nacionalni sportski gimnastički centar Aton

Pogledajte kako to rade srebrni olimpijac Fili Ude i Tijana Tkalčec, pobjednica Svjetskog kupa. Klik za video.